Το Ιατρείο

Σκοπός του ιατρείου είναι να γίνει το «οδοντιατρικό» σπίτι του ασθενούς.
Να αισθάνεται ο ασθενής ευπρόσδεκτος και όλες οι φοβίες του να αναστέλλονται
ή έστω να περιορίζονται, έτσι ώστε να είναι πιο αποδοτική η συνεργασία του με τον οδοντίατρο.

Βασική επιδίωξη είναι το το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης σε κάθε κλινική και θεραπευτική δραστηριότητα. Αυτό απαιτεί σκληρή δουλειά, συνεχή βελτίωση (μέσω της συνεχούς επιμόρφωσης) και απόλυτη εστίαση στην ποιότητα.

Πρωταρχικό μέλημα στο Ιατρείο

Οι ενέργειές του οδοντιάτρου επικεντρώνονται συνεχώς στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης ασθενών σε ένα άρτια εξοπλισμένο, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Ακεραιότητα

Το υψηλότερο επίπεδο εντιμότητας, ακεραιότητας και η τήρηση της επιστημονικής δεοντολογίας είναι το κύριο μέλημα  του οδοντιάτρου.

Εξατομικευμένη περίθαλψη

με βάση τον ασθενή – Οι ενέργειές του οδοντιάτρου επικεντρώνονται συνεχώς στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης ασθενών σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Ο κάθε ασθενής αντιμετωπίζεται με σεβασμό προς το πρόσωπο και τις ιδιαιτερότητές του.

“Η εκπαίδευση του ασθενή”

δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια η οδοντιατρική αντιμετώπιση έχει εστιαστεί κυρίως στη πρόληψη και τη σωστή κατ’ οίκον αντιμετώπιση των οδοντικών προβλημάτων, σημαντικός παράγοντας έχει αναδειχθεί η «εκπαίδευση» του ασθενή η οποία θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημα του οδοντιάτρου και φυσικά να αναδεικνύεται με τον τρόπο που οφείλει να πείσει τον ασθενή να ακολουθήσει συγκεκριμένες διαδικασίες.